Ervaringen van bedrijven

background image
Ervaringen van bedrijven
klantkennen

Ascending People levert ambitieuze leergierige talenten die veel tijd steken in hun eigen ontwikkeling en die van hun werkgevers. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde jongeren die vooruit willen. Tel daar de professionaliteit, kennis en expertise van Belia Stokman en Camiel Pas bij op en Ascending People is de logische keuze als je jouw onderneming wilt laten groeien!

Sjoerd Buitinga, Director Customer Experience
KlantKennen.nl

duchateau

Ascending People heeft talent voor het vinden van talenten. Daarmee levert het waarde op twee vlakken: de trainees komen in de startblokken van een glansrijke carrière en hun werkgevers zijn verzekerd van gedreven trainees. Fijn om met Ascending People te mogen samenwerken.

Ivo Duchateau, Eigenaar / innovatiespecialist
Duchateau Business Empowerment

saintgobain

Wij ervaren een prettige en persoonlijke samenwerking met Belia en Ascending people. Inmiddels hebben wij twee Management trainees binnen onze organisatie werkzaam en wij zijn heel content met hen. Het zijn twee zeer talentvolle dames die ook nog eens heel goed passen binnen onze bedrijfsstrategie die tot doel heeft jonge talenten op te leiden binnen de vele mogelijkheden die Saint-Gobain in Nederland biedt. De begeleiding/coaching die zij om de week ontvangen is een geweldige leerzame toevoeging voor hen in hun beginjaren als trainee. Wij werken goed samen en hopen dit nog heel wat jaren te kunnen doen.

Nicole Broekhuizen, Manager Human Resources
Saint-Gobain Building Glass Europe

Twence

Twence heeft al jarenlang ervaring met het inzetten van management trainees voor diverse opdrachten binnen de organisatie. Onze ervaring met Ascending People is bijzonder plezierig, ze hebben ons de afgelopen jaren op een adequate en flexibele wijze geholpen aan diverse trainees. De manier waarop zij zich gedurende hun traineeship verder ontwikkelen geeft aan dat het programma voor de trainees een duidelijke plus is in hun verdere ontwikkeling. Voor ons als tijdelijke werkgever zijn dat prettige ervaringen want de trainees groeien daardoor ook in hun opdracht en zijn daardoor van meerwaarde geweest. Al met al een goede basis voor verdere samenwerking in de komende jaren.

Marcel Zanderink, HR adviseur
Twence

etc

Tijdens het eerste gesprek was er direct een klik met Belia Stokman van Ascending people. Vanuit haar ervaringen in voorgaande functies herkende en begreep Belia direct de mogelijk- en onmogelijkheden, de kansen en zwakten van het besproken onderwerp. Het onderwerp betrof het aanbod vanuit opleidingsorganisaties en het gevraagde vanuit werkgevers en dat vraag en aanbod niet op elkaar aansloten. De kennis van jong talent is echt basiskennis waarbij in de opleiding weinig tijd en aandacht wordt besteed aan vaardigheden op het gebied van time management, verantwoordelijkheid nemen, pro actief zijn, kunnen presenteren, etc. Het is vergelijkbaar met autorijden. Je haalt je diploma en dan pas gaat het echt beginnen. Het is fijn dat jong talent enige tijd begeleid wordt en op andere vaardigheden wordt getraind door professionals. Dit is zowel voor het jonge talent als voor de werkgever een win-winsituatie waarbij Ascending people goed op deze vraag heeft ingespeeld.

Alexandra Löwik, HR&O Business Partner
ETC (Enrichment Technology Company)

twente-milieu

Ascending people weet een goede match te realiseren voor zowel de trainee als voor de organisatie!

Marieke Nijhuis, Hoofd P&O
Twente Milieu

‘Het brengen van een passende kandidaat, deze in het eerste jaar goed begeleiden en verder ontwikkelen, is voor onze groeiende organisatie belangrijk. Belia heeft ons snel leren kennen, weet de relaties goed te onderhouden zodat er meteen geschakeld kan worden’.

Tinka Stertefeld, Business Strategy Manager

 Quadrum Capital 

 

[ultimate_spacer height=”40″]