Zakelijke netwerk

background image
Young
Professional
your career!
Meld je nu alvast aan om verzekerd te zijn van een plek in september (beperkt aantal plaatsen)
Solliciteren
Zakelijk netwerk

Om succesvol te zijn dien je goede mensen om je heen te verzamelen. Wij helpen jou als Ascender bij de ontwikkeling van een goed, effectief en waardevol zakelijk netwerk. Als Ascender ben je niet alleen, als deelnemer aan het traineeship van Ascending people behoor je namelijk tot een groep professionals die elkaar helpen. Nu, maar ook in de toekomst! Daarom organiseren we veel teamactiviteiten. Zo leer je andere teamleden te lezen en leer je beïnvloedingstechnieken die handig zijn om mensen in groepsverband aan te sturen.

Ascending people leert je om samen succesvol te zijn, je zakelijke netwerk uit te breiden en contacten te behouden. We bieden jou als Ascender gedurende het traject ook de tools om in groepsverband beter te kunnen participeren.

Ascenders

Wil je weten wie jou voor zijn gegaan in het traineeship? Wij stellen onze Ascenders graag aan jou voor. Ben je ook benieuwd bij welke werkgevers zij waarde toevoegen? Klik hier voor een impressie van bedrijven welke onze talenten uitgedaagd hebben.

Time to start your career!
Solliciteer nu!