Solliciteren

Solliciteren
[ultimate_fancytext fancytext_prefix=”Wij ” fancytext_suffix=”jouw carrière!” fancytext_align=”left” strings_textspeed=”35″ strings_backspeed=”0″ sufpref_color=”#ffffff” fancytext_strings=”coachen
ontwikkelen
boosten” strings_font_size=”desktop:30px;mobile:20px;” strings_line_height=”desktop:30px;mobile:20px;” fancytext_color=”#ffffff” prefix_suffix_font_size=”desktop:30px;mobile:20px;” prefix_suffix_line_height=”desktop:30px;mobile:20px;” typewriter_cursor_color=”#ffffff”]
Solliciteer
Werken & blijven
doorontwikkelen na je studie?

(Bijna) afgestudeerd? Ga je werken of doorstuderen? Waarom niet beide?

Ben jij gedreven om echt van waarde te zijn voor de arbeidsmarkt? Beschik jij over een gezonde portie ambitie? Dan brengen wij jou graag verder! Wij geven jouw persoonlijke ontwikkeling in 1 jaar tijd een enorme boost.

Solliciteer nu en ga meteen aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, of bemachtig alvast een plek voor ons programma nadat je bent afgestudeerd! – Kickstart your career!

Wij zoeken met jou naar een geschikte baan

Wij treden op als arbeidsmarktmakelaar voor de beste young professionals uit de regio. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een geschikte baan. Persoonlijk contact en betrokkenheid staan hierbij voorop.

Neem alvast een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Vacatures
Vul het onderstaande formulier in: