Wie zijn wij?

background image
Ons team
null

Belia Stokman

Directeur

Met trots kijk ik terug naar wat we binnen en met Ascending people nu al hebben bereikt. We hebben bedrijven weten te overtuigen van de kwaliteiten van meer dan 150 talentvolle young professionals.

Hoe? Door persoonlijke en waardevolle gesprekken te voeren waarin ik concrete behoeftes bij bedrijven achterhaal en met recent afgestudeerden wil ontdekken “wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik”? Zo breng ik duurzame matches tot stand en weet ik talenten aan werkgevers én de regio te binden.

Na mijn studie en sportieve zwemcarrière heb ik mijzelf verder mogen ontwikkelen bij één van de grootste HR-dienstverleners. Deze investering in combinatie met ambitie en wilskracht hebben mij gemaakt tot wie ik ben: een allround professional die beschikt over veel kennis & expertise, een waardevol netwerk en vooral oprecht en persoonlijk betrokken is bij alle partijen.

null

Camiel Pas

Directeur

Samen met Belia en Angie geef ik vorm en invulling aan het Ascending people traineeship. Dat wat enkele jaren geleden begon vanuit gedeelde passie is ondertussen uitgegroeid tot een gepassioneerd bedrijf. Samen met onze huidige en oud Ascenders bouwen we verder aan een uniek traineeship dat mensen in hun kracht zet en helpt afgewogen keuzes te maken in de eerste fase van hun loopbaan. De support vanuit ons zakelijk netwerk daarbij is groot en voor ons van onschatbare waarde in het realiseren van een uniek aanbod.

Naast Ascending people ben ik sinds 1996 actief als organisatieadviseur en opleider. Momenteel verzorg ik met het bedrijf PMC/ Herregistratieschoolleider jaarlijks voor ruim 200 schooldirecteuren scholing op het gebied van leiderschap en verandering. Als organisatie- en onderwijssocioloog komen mijn interesse in organisaties, opleiden en mensen perfect samen in het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen en trainingen.

null

Angie Lukman

Programma Manager

De kracht van Ascending people komt vanuit onze oprechte interesse en betrokkenheid bij zowel de trainees als onze opdrachtgevers. Wij zijn met zijn drieën erg trots op hetgeen we hebben bereikt: een impactvol traineeship waarmee we meer dan 150 young professionals hebben ontwikkeld en gebracht naar uitdagende posities passende bij hun ambities.

Wat ik belangrijk vind vanuit mijn rol binnen Ascending people is persoonlijke benadering: het persoonlijk kennen en begeleiden van kandidaten is de sleutel tot succes om mensen verder te brengen. Ik haal voldoening uit het optimaliseren van onze processen, finetunen van ons programma en het fungeren als klankbord voor onze deelnemers en opdrachtgevers.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we vooral kennis maken!

background image

Vanwege de aangescherpte privacywetgeving hebben wij vanaf 2019 besloten geen foto’s meer van onze Ascenders op onze website te plaatsen.

Het Ascending people traineeship wordt 2x per jaar gestart met max. 15 deelnemers per groep.

Ascenders 2018
Benieuwd naar de ervaringen van onze Ascenders?
Klik hier voor de ervaringen
null

Leon baan

Ascender 2018
null

Boudewijn Boom

Ascender 2018
null

Martijn Brinkman

Ascender 2018
null

Irene Gengler

Ascender 2018
null

Jelle Heidemann

Ascender 2018
null

Stan Huizinga

Ascender 2018
null

Kirsten Nijkrake

Ascender 2018
null

Jorn de Noord

Ascender 2018
null

Laurens Olde Riekerink

Ascender 2018
null

Renee Roeleveld

Ascender 2018
null

Mayelle Tenhagen

Ascender 2018
null

Lotte Veldsink

Ascender 2018
null

Pascal Voerman

Ascender 2018
null

Lisa Wegmann

Ascender 2018
null

Jij?

Solliciteer nu
background image
Ascenders
Benieuwd naar de ervaringen van onze Ascenders?
Klik hier voor de ervaringen