Wat kan Ascending people voor u betekenen?

background image
Bedrijven
Wat kan Ascending people voor u betekenen?
Bent u op zoek naar een Young Professional in Twente / Achterhoek?

Zoekt u tijdelijke versterking (vacature c.q. project) of wilt u langdurig een Young Professional aan u binden? Wij vinden de Young Professional in Twente / Achterhoek die voor uw organisatie het verschil gaat maken. De meerwaarde van Ascending people is dat wij kosteloze werving & selectie bieden in combinatie met een inhoudelijk, impactvol traineeship voor de kandidaat. Ons uitgangspunt is dat we die Young Professional brengen die van toegevoegde waarde in uw organisatie gaat zijn. Daartoe brengen we u in verbinding met díe kandidaat die qua mens, kennis, competenties, wensen en ambities aansluit bij uw organisatie/-cultuur en ambities.

Voor elke partij afzonderlijk is een juiste match een voorwaarde. Dit is namelijk de beste voedingsbodem voor maximale ontwikkeling ten behoeve van de kandidaat én uw organisatie. Ascending people laat alleen ambitieuze en coachbare talenten toe tot het programma.

Meer informatie
Bekijk onze brochure
Coaching & Ontwikkeling van uw eigen Young Professional?

Heeft u reeds een Young Professional aan uw organisatie gebonden en wilt u dit talent blijven binden en boeien? Ook dan biedt Ascending people u de mogelijkheid om uw eigen medewerker deel te laten nemen aan ons programma. Voor de huidige generatie starters op de arbeidsmarkt staat persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda.

Hiermee komt u aan deze behoefte tegemoet en biedt u hen een professionele, structurele vorm van ontwikkeling en coaching en is kwaliteit geborgd. Meerdere werkgevers zijn u hierin voorgegaan.

Meer informatie
Bekijk onze brochure
Kosteloze werving en selectie

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat doen wij kosteloos; u investeert daarmee niet in werving en selectie, maar juist in de ontwikkeling en opleiding van uw toekomstige medewerkers en uw eigen organisatie.

Het concept van Ascending people, waarbij de kandidaat óók bereid is in zichzelf te investeren biedt zelfs een mogelijkheid tot kostenneutraal opleiden en ontwikkelen.

Ascending people traineeship

Wij bieden een traineeship van een jaar aan talentvolle, recent afgestudeerde HBO-ers en WO-ers (tot 3 jaar werkervaring) vanuit verschillende vakgebieden. U kunt als organisatie één of meerdere van deze talenten bij u in dienst nemen t.b.v. een reguliere vacature of projectopdracht. Met ons traineeship voorzien wij in uw behoefte om jong talent te vinden, binden en boeien.
In het Ascending people traineeship vormen een aantal managementperspectieven de rode draad om naar organisaties te kijken. Daarnaast bieden wij gedurende het traineeship training in managementvaardigheden en soft skills. Gedurende het gehele traject staat individuele coaching, afgestemd op de functie en uw organisatie, centraal. Onze persoonlijke benadering en betrokkenheid brengt veel meerwaarde.

Trainees leren met en van elkaar binnen een groep bestaande uit gemiddeld 15 deelnemers. Daartoe komen zij één hele dag per maand in ons opleidingsinstituut. De sprekers en docenten zijn ervaren professionals uit de praktijk. Die wisselwerking tussen Young Professionals en ervaringsdeskundigen biedt hen de kans om tot de essentie van hun eigen leiderschap te komen en in korte tijd een schat aan kennis en inzicht op te doen.

Trainees leren ook vanuit praktijkopdrachten die ze met elkaar uitvoeren. Het gaat hier om realistische en actuele vraagstukken, die zijn ingebracht door organisaties en ondernemers die graag de collectieve kennis van de trainees benutten om een uitdaging in hun onderneming op te pakken.

Opdrachtgevers
background image
your company!
Vraag nu meer informatie aan!