Home

[rev_slider alias=”homesliderv2″]

De verbinding tussen
Young
Professionals
& Professionals

Ascending people ontwikkelt Young Professionals in Twente & Achterhoek middels een impactvol traineeship waarin deelnemers gedurende 1 jaar in hoog tempo hun professionele- en personal skills verder ontwikkelen. Daartoe is het van belang dat we samen met de Young Professional op zoek gaan naar een baan die in de lijn van hun ambitie ligt. Immers, de juiste match is de beste voedingsbodem om maximale ontwikkeling te bewerkstelligen.

background image
Bachelor of Master behaald? Kickstart your career!

Ascending people biedt Young Professionals post-Bachelor of post-Master een impactvol ontwikkeltraject aan waarin je gedurende 1 jaar in hoog tempo jouw professionele- en personal skills verder gaat ontwikkelen. Mede door de persoonlijke aandacht en individuele coaching maak je als trainee een ontwikkeling door waarover de gemiddelde starter, zonder dit traject, minimaal vijf jaar zou doen. Gedurende het traject ga je aan de slag bij een werkgever en volg jij het beste post HBO- en WO-traineeship in Twente & Achterhoek.

Meld je aan!
Meld je aan!
Leiderschap en management

Als trainee leer je gedurende één jaar vanuit de verschillende management disciplines naar een directieteam of organisatie te kijken. Zo leer je de essentie van het vak, van CEO tot CRO.

Persoonlijke ontwikkeling

Het mooiste dat jij kan worden ben jezelf. Het gaat niet alleen om jouw kennis en skills, het echte verschil maak je door wie jij bent. Persoonlijke ontwikkeling is daarom een hoofdthema bij Ascending people.

Zakelijk netwerk creëren

Om maximaal succesvol te zijn heb je een goed netwerk nodig. Wij helpen je daarom bij de ontwikkeling van een effectief en waardevol zakelijk netwerk.

Opdrachtgevers
[ultimate_carousel slide_to_scroll=”single” slides_on_desk=”3″ speed=”1500″ autoplay_speed=”1500″ arrows=”off” dots=”off”]
[/ultimate_carousel]
Ervaringen

Ascending People levert ambitieuze leergierige talenten die veel tijd steken in hun eigen ontwikkeling en die van hun werkgevers. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde jongeren die vooruit willen. Tel daar de professionaliteit, kennis en expertise van Belia Stokman en Camiel Pas bij op en Ascending People is de logische keuze als je jouw onderneming wilt laten groeien!

Sjoerd Buitinga, Director Customer Experience
KlantKennen.nl

Dankzij Ascending people heb ik een uitdagende baan in combinatie met een leerzaam ontwikkeltraject. Door vanuit verschillende perspectieven, zoals Sales, Marketing, HR, Lean- en Verandermanagement, naar organisaties te kijken, wordt mijn inzicht in processen en systemen verrijkt. Daarnaast leveren de coachingsgesprekken mij handvaten op om mij als mens sterker te maken in mijn werk.

Charlotte Getkate, Ascender