Traineeship

background image
Young
Professional
[ultimate_fancytext fancytext_suffix=”your career!” fancytext_align=”left” strings_textspeed=”35″ strings_backspeed=”0″ sufpref_color=”#ffffff” fancytext_strings=”Kickstart
Ascend
” strings_font_family=”font_family:Mallanna|font_call:Mallanna” strings_font_size=”desktop:30px;mobile:20px;” strings_line_height=”desktop:30px;mobile:20px;” fancytext_color=”#ffffff” prefsuf_font_family=”font_family:Mallanna|font_call:Mallanna” prefix_suffix_font_size=”desktop:30px;mobile:20px;” prefix_suffix_line_height=”desktop:30px;mobile:20px;” typewriter_cursor_color=”#ffffff”]
Invest in your future
Traineeship

Jij behoort tot de nieuwe generatie, een generatie die het verschil gaat maken. Hoogopgeleid, ambitieus en gedreven om de top te bereiken. Ascending people helpt jou hiermee door je maximaal te ontwikkelen, intensief te coachen en je excellent te begeleiden tijdens jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Elke maand ontvangen wij jou een gehele dag in ons instituut in Hengelo dan wel we gaan extern. Om jou te laten ervaren hoe het in de praktijk is nodigen wij regelmatig ervaringsdeskundigen uit om kennis met jou te delen en bezoeken we toonaangevende bedrijven. Daarnaast bieden wij individuele coaching op jouw werkplek.

Heb jij de ambitie om de top te bereiken, bezit je over een stevige portie lef en wil je maximaal in jezelf en in jouw droom investeren? Dan bieden wij jou het beste traineeship in de markt!

Meld je nu alvast aan om verzekerd te zijn van een plek in september (beperkt aantal plaatsen)
Solliciteren
background image
Ascending people traineeship
Onze zeven pijlers

In het Ascending people traineeship vormen een aantal managementperspectieven de rode draad om naar organisaties te kijken. Daarnaast bieden wij gedurende het traineeship training in managementvaardigheden en soft skills. Gedurende het gehele traject wordt je individueel gecoacht, afgestemd op de betreffende functie en organisatie.

1. MARKETING
We zoomen in op de functie die Marketing vervult richting de omgeving/markt van de organisatie. We brengen kennis bij over actuele marketingopvattingen, zienswijzen en modellen en oefenen in het toepassen van innovatieve en creatieve technieken. We sluiten het blok af met een 24-uurs Challenge: Kickstart Your Business.

2. HRM
Organisaties en hun medewerkers hebben niet altijd dezelfde wensen en doelen. Wat kun je doen om iedereen mee te krijgen in de missie van het bedrijf? Wat is noodzakelijk en welke actie kan ingezet worden vanuit HRM om een bijdrage te leveren aan de strategische doelen van de organisatie? Wat werkt in het vinden, binden en boeien van mensen en hoe neem je afscheid als de match er niet (meer) is?

3. FINANCE
Wij laten jou met behulp van Managementgames ervaren hoe nauwkeurig het luistert om Finance, Marketing, Sales, Productie en verschillende andere bedrijfsonderdelen samen te laten functioneren. Financiële experts nemen jou mee in het lezen en interpreteren van jaarverslagen.

4. VERANDERMANAGEMENT
Wij geven jou een inkijkje in welke besluiten de top van een organisatie moet nemen m.b.t. de koers en welke overwegingen hieraan ten grondslag liggen. We laten je de dilemma’s ontdekken in Managementgames, maar bieden je ook de kans om in dialoog te gaan met enkele CEO’S om uit de eerste hand te horen waar deze mensen hun strategische keuzes op baseren.

5. PROJECTMANAGEMENT
Wij bieden jou een Masterclass Projectmanagement, waarbij het gaat om het toepassen van kennis, vaardigheden en technieken om projecten effectief en efficiënt uit te voeren binnen een afgebakende periode van tijd.

6. LEANMANAGEMENT
Een kennismaking met Lean, Six Sigma en Agile werken als voorbeelden van hedendaagse organisatietechnieken en methodieken. Tevens laten we in de praktijk zien hoe organisaties hier invulling aan geven. Ook hier maken we weer de verbinding met de andere perspectieven.

7. MANAGEMENTVAARDIGHEDEN EN SOFT SKILLS
• Persoonlijke Ontwikkeling
• Persoonlijk Leiderschap
• Persoonlijke Effectiviteit
• Persoonlijke Presentatie
• Profilering als Young Professional
Volledig afgestemd op de betreffende functie/organisatie (learning on the job).

[just_icon icon=”Defaults-arrow-right” icon_size=”70″ icon_color=”#7fcae9″ icon_style=”circle” icon_animation=”bounceInUp”]
[ult_content_box box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” margin=”margin-top:50px;margin-right:50px;margin-bottom:50px;margin-left:0px;” hover_box_shadow=”horizontal:px|vertical:px|blur:px|spread:px|color:#f7f7f7|style:none|” responsive_margin=”margin:0px;”]
Ascenders

Wil je weten wie jou voor zijn gegaan in het traineeship? Wij stellen onze Ascenders graag aan jou voor. Ben je ook benieuwd bij welke werkgevers zij waarde toevoegen? Klik hier voor een impressie van bedrijven welke onze talenten uitgedaagd hebben.

[/ult_content_box]
[just_icon icon=”Defaults-pencil” icon_size=”70″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#7cc9eb” icon_animation=”bounceInUp”]
Time to start your career!
Solliciteer nu!