Danique: Een bijdrage aan mijn ontwikkeling tot volwaardig P&O adviseur!

 

Danique Timmermans is werkzaam bij de Gemeente Hellendoorn als P&O-adviseur van de teams Werk en zorg en Openbare werken. Hier is zij verantwoordelijk voor de toepassing van het P&O beleid. Denk hierbij aan de personeelsinstrumenten; werving en selectie, loopbaan en mobiliteit, verzuimbegeleiding en rechtspositionele vraagstukken. Zij is het aanspreekpunt voor zowel het management als de medewerkers van de betreffende teams. Het is een dynamische functie die elke dag weer anders is! 

Afgelopen juli ben ik afgestudeerd in Human Resource Management. In diezelfde tijd ben ik via-via in contact gekomen met Belia. Ik heb Belia destijds aangegeven op zoek te zijn naar een uitdagende adviseursfunctie. Vaak zijn deze functies weggelegd voor HR professionals met (veel) ervaring. Door de goede match die Belia heeft weten te leggen tussen mij en de Gemeente Hellendoorn, heb ik hier de kans gekregen! Het Traineeship van Ascending People draagt bij aan mijn ontwikkeling tot een volwaardige P&O-adviseur.”

Bij Ascending People starten we altijd  met een carrière-adviesgesprek (intake), zo krijgen we een goed beeld van onze Young Professionals. Zo begon ook het traineeship voor Danique. “Belia heeft mij vanaf het eerste moment juist weten in te schatten. Door een aantal kritische vragen van haar kant ben ik gaan nadenken over hoe en waar ik mijn loopbaan als afgestudeerd HRM-er wil beginnen. Zij heeft mij de juiste inzichten gegeven en daarnaast de juiste match gevonden voor mij. Wanneer je net afgestudeerd bent is het lastig om een beslissing te maken welk carrièrerepad je inslaat. Belia heeft voor mij zeker bijgedragen aan het maken van de juiste keuzes”.

Danique Timmermans