Kirsten: Ascending people heeft mij uitgedaagd uit mijn comfortzone te stappen.

Met mijn HBO Toeristisch Management als achtergrond had ik nooit gedacht in de technische wereld terecht te komen. Belia heeft mij laten zien dat een opleiding niet bepalend is voor wie je bent of wat je moet gaan doen. Zij heeft mij het vertrouwen gegeven een stap in een andere richting te zetten. Tijdens de coaching gesprekken heb ik ontdekt wat mijn kernkwaliteiten zijn en hoe ik deze het beste aan de hand van handige tools kan benutten in mijn rol.

Tijdens het traineeship werk je aan je professionele- en personal skills. Je leert meer over verschillende type mensen en verkrijgt inzicht in hoe je zelf invloed kunt hebben en verandering teweeg kunt brengen. Naast persoonlijke groei leer je ook over verschillende managementperspectieven. Aan de hand van theorie, cases en bedrijfsbezoeken kom je meer te weten over bedrijfsvoering, systemen en processen binnen organisaties. Gastsprekers uit de praktijk delen hun ervaringen en expertise op diverse vakgebieden. Samen met andere trainees spar je over inhoudelijke zaken, elkaars ontwikkelpunten en over cases waar je in je werkomgeving tegenaan loopt.

Als pas afgestudeerde is het lastig om te starten. Waar ga je beginnen en welke richting ga je op?

Iedereen heeft talent. Binnen het traineeship leer je dit talent te ontdekken en dit te delen met de buitenwereld. Continue ontwikkeling en zelfontplooiing staan centraal in een traineeship van Ascending People. Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hieraan deel te mogen nemen.