Janneke: Ascending people verlegt grenzen en opent deuren.

Een traineeship volgen bij Ascending People?

Dat is een goede en relevante vraag. In de huidige maatschappij zijn er tal van mogelijkheden om je carrière te starten, zoveel dat het je wel eens zou kunnen duizelen als je op dit punt staat! Omdat ik zelf onderdeel ben geweest van het traineeship van Ascending People zou ik graag mijn eigen ervaring delen.

Ik heb onderdeel mogen zijn van een hechte, vertrouwde, en intensief samenwerkende groep, wat ervoor heeft gezorgd dat lief en leed gedeeld werd. Doordat we samen zo’n omgeving hebben gecreëerd was er ruimte voor oprechte feedback en daardoor nog meer inzicht en ontwikkeling, iets waar ik onwijs dankbaar voor en trots op ben! Het is zo ontzettend gaaf om te zien hoe iedereen in de afgelopen tijd een echte (jong) professional is geworden, met niemand als uitzondering!

Als je je professionele carrière een echte kickstart wil geven ben je bij Ascending People aan het juiste adres. Ascending People daagt uit en draagt tegelijkertijd groots bij aan de zoektocht naar wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je mogelijke verbeterpunten liggen! Het fijne van dit alles is dat je nergens toe wordt gedwongen, maar je gaat wel dingen leren en doen waar je jezelf niet toe in staat zou achten of waarvan je niet wist dat je ze kon. 

Het kleine maar hechte en zeer deskundige team van Ascending People verlegt grenzen en opent (letterlijk) deuren. Een kijkje in de keuken bij een andere organisatie is dan ook geen uitzondering in het programma, evenals het brede scala aan gastsprekers. Het team is eerlijk en oprecht, en ik weet zeker dat dat één van de sterktes is van Ascending People. Daarnaast hebben ze een groot netwerk, maar tegelijkertijd een heel persoonlijke aanpak. Zelfs na het afronden van het traineeship hebben we nog contact en staan ze nog altijd open voor begeleiding en advies.

Verder wil ik nog graag kwijt dat ik ontzettend trots ben op wat we als groep, en als individuen binnen deze groep hebben gedaan en bereikt. Dat was niet gelukt zonder het team van Ascending People!

Dus JA, een traineeship bij Ascending People!