Tim: Ascending People leer je heel goed begrijpen hoe je zelf in elkaar zit

 

Organisatie: Extendas
Functie: Business Controller (MT lid)

Het traject bij Ascending People heeft mij erg geholpen om de volgende stappen in mijn ontwikkeling te zetten. Hetgeen dat mij het meeste bij zal blijven is het besef dat iedereen bepaalde kernkwaliteiten heeft die positieve en negatieve kanten hebben. Bij Ascending People leer je heel goed begrijpen hoe je zelf in elkaar zit en hoe je in gesprek kunt komen met anderen om hen ook echt te leren kennen. Ik heb ervaren dat je met die ‘’bagage’’ enorme stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en in de samenwerking met anderen, waardoor je een bedrijf echt verder kunt helpen in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Naast de persoonlijke ontwikkeling is het voor mijn functie (en ambitie) als MT lid enorm waardevol om een verdieping te hebben gehad in de verschillende afdelingen, processen en systemen van een organisatie doordat je hierdoor in staat bent om een beeld en visie te vormen over de gehele aansturing van een organisatie. Bij Ascending People is deze verdieping ingedeeld in verschillende onderdelen waarbij ze een mooie combinatie hebben gevonden van theorie, praktische cases en inspirerende gastsprekers en bedrijfsbezoeken.

Als laatste biedt Ascending People je de mogelijkheid om coaching gesprekken te hebben en ervaringen met andere starters op de arbeidsmarkt te delen. Dit helpt je erg om te ontdekken waar je passie ligt en hoe je om kunt gaan met lastige werksituaties.

Tim Betlehem